Tropic ThunderTropic Thunder.

 

Ben Stiller, Jack Black og Robert Downey Jr. leder an i et ensemble av skuespillere i «Tropic Thunder», en actionkomedie om en gruppe selvopptatte skuespillere som bestemmer seg for å lage den beste krigsfilmen noensinne. Ett budsjettet som blåses ut av alle proporsjoner (og egoet til de selvsenterte skuespillerne) truer med å sette en stopper for hele filmen. Den frustrerte regissøren bestemmer seg for å forlate settet, og lede hele besetningen inn i tjukkeste jungelen i sørøst Asia for «økt realisme», hvor de møter på ekte skurker.

Tugg Speedman (Ben Stiller) er en bortskjemt, fallende action superstjerne. Hans «digitaliserte» serie av post-apokalyptiske action epos har gjort jobben sin, og etter at et desperat forsøk på et anerkjennende «Oscar nikk» slår tilbake på ham selv, stoler Speeedman fullt og helt på at «Tropic Thunder,» skal få han tilbake til toppen.
Jeff Portnoy (Jack Black) er stjernen i en populær Blockbuster-komedien «De feite». Han ser nå etter en mulighet til å komme seg ut, for å vise verden at han duger til noe annet enn å få folk til å le ved å slippe vind.
Aussien Kirk Lazarus (Robert Downey Jr.), er den mange fasetterte metodeskuespilleren som har vunnet 5 Oscar. Han går aldri av veien for nye utfordringer, heller ikke når den innebærer å transformere seg selv i «kunstens» navn.
Alpha Chino (Brandon T. Jackson) er mannen som tilsynelatende har alt. Allikevel er den prisvinnende multitalentfulle hip-hop entreprenøren ivrig etter å ta skrittet helt opp til de seriøse skuespillernes plan.
Nykommeren, Kevin Sandusky (Jay Baruchel) – er glad for i det hele tatt å ha en jobb.
I «Tropic Thunder,» kommer denne svært forskjellige og selvopptatte gjengen sammen for å spille inn en episk krigsfilm og ender opp i virkelig krig.

 

Reklamer