Transporter 1 og 2Transporter 1 og 2.

 

Spenn fast sikkerhetsbeltet, her kommer en vill ferd der knyttnevene og kulene flyr, som gir det ene opphissende adrenalinkicket etter det andre!

Frank Martin (Jason Statham fra Snatch) er den beste til det han gjør: Å frakte farlig eller ulovlig gods uten å stille spørsmål. Men denne lasten, en vakker, ung kvinne som er kidnappet av internasjonale slavehandlere, vikler ham inn i livsfarlige komplikasjoner. Nå må Frank sette inn høygiret, i en ustoppelig actionspekket kamp til siste slutt, for å redde sin dyrebare last… og sitt eget liv.

 

 

Jason Statham er tilbake i signaturrollen som den fryktløse tidligere leiesoldaten Frank Martin («Transportøren»), som er spesialist på å flytte all slags dyrebar last med kul stil og bråkjekk holdning.

Han har nå flyttet til Miami, og Frank står overfor enda større prøvelser når han skal oppfylle et løfte og samtidig knuse planene til en gjeng nådeløse skurker. Blant dem er en svært vakker og livsfarlig blondine. Ekstreme bil- og vannscooterjakter, fantastiske kamper og spennende actionsekvenser viser at denne transportøren er mer enn bare bilen han kjører.

 

Reklamer