Top Gear Great AdventuresTop Gear Great Adventures.

I Great Adventures får vi følge noen av de mest spektakulære og fantastiske bilturene i det legendariske, britiske bilprogrammet Top Gears historie.

Inneholder:
Polar Special
Dette er den ultimate testen av menneske mot maskin. Top Gearteamet legger ut på sin mest ambisiøse og krevende utfordring til nå. Et løp som starter i Canada og ender på Nordpolen.

US Special
Med et budsjett på 1000 dollar må hvert lag kjøpe en bil for en episk biltur. Teamet gjør mange stopp underveis – for å konkurrere i en rekke utfordringer, som å kjøre over Alabama uten å bli skutt, til å tilberede og spise dyr når de camper for natten.

Botswana Special
Utgangspunktet er en liten landsby på grensen mellom Zimbabwe og Botswana. James er den første som ankommer i sin Mercedes 230E fra -85. Neste er Jeremy med en Lancia Beta Coupe fra -81 og til slutt kommer Richard i en Opel Kadett fra -63. For å nå sin endelige destinasjon på den namibiske grensen blir bilene tvunget til å overvinne alle mulige elementer – inkludert å bli demontert, krasjet, druknet, og til og med skutt på.

Vitenam Special
Jeremy, Richard og James reiser til Vietnam for å reise over hele landet på åtte dager. De skal klare de utfordringene som det amerikanske militæret ikke klarte å gjøre i 10 år. Først må de kjøpe passende transport for reisen, men de millioner vietnamesiske dong de har til rådighet viser seg å være mindre verdt, spesielt på et av verdens dyreste bilmarkeder.

Reklamer